Hur påverkar Corona virus bordtennisen
2021-08-26 22:13

Hej!

Träning kommer nu att hålla på som vanligt. Vi kommer även i oktober börja spela seriematcher igen. Vi uppmuntrar alla att anmäla sig till tävlingar.

På huvudsidan finns information som ni ska läsa som generella riktlinjer. Vi följer givetvis Folkhälsomyndigheternas och Riksidrottsförbundets rekommendationer.

Prata gärna med ungdomarna att man för tillfället inte behöver ta varandra i hand efter matcher och att de ska tvätta sig med tvål och vatten före och efter träning och matcher. Att ha avstånd på minst en meter under hela träningen.
Känner de av symtom eller någon i familjen har konstaterat Covid-19 ska de givetvis inte komma varken till träning eller match. Vuxna ska så långt som möjligt inte vistas i träningslokalerna.

Rolf Olofsson ordförande bordtennissektionen