SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vassunda Idrottsförening
Bordtennis
Återkoppling på vårens träning i Pingisskola & Träningsgrupp
2023-06-10 12:00

Till medlemmar inom VIF Bordtennis


Efter en fantastisk höst- och vårtermin med glädjefyllda, händelserika träningspass och tävlingar har säsongen 2022/2023 nått sitt slut. Nu vill vi be er vårdnadshavare och ungdomsspelare om att få återkoppling på hur träningen känts och fungerat för ungdomsspelarna i grupperna som tränat i Högåsskolans gymnastiksal. Klicka på länken längst ned i nyheten för att komma till formuläret. Observera att det är obligatoriskt att ange er e-postadress. 

Vissa spelare har bytt grupper och ni som väljer att fortsätta verka i vår fina förening kan göra er beredda på att det kommer ske en hel del förändringar av ledare och av placering i nya träningsgrupper. Vi är mycket taggade och hoppas få se er igen i träningshallarna i september 2023. 

Frågorna som ställs i detta formulär är frivilliga att svara på, men det krävs att ni anger namn på spelare. Syftet med frågeformuläret är att ledarna ska få en god uppfattning om spelarnas tankar och funderingar kring deras träning samt om deras feedback till ledarna. 

Tills vi ses igen önskar vi en riktigt trevlig sommar.

Elis, Joel, Rasmus och Victor
Ledare Vassunda IF Bordtennis

https://forms.gle/C4Bc7dBWsCChQmXLA