SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vassunda Idrottsförening
Handboll
Glädje Vänskap Gemenskap

Handbollsförening från Knivsta med representationslag i division 3 på damsidan och division 2 på herrsidan samt ungdomslag i alla åldrar från U-19 till handbollslek.
 
 
Du vet väl att vi finns på Facebook? Gilla Vassunda IF Handboll och få allt det senaste direkt i ditt flöde.
Vi ses i division 2 nästa säsong
2024-03-11 10:37
Bild 1: Lagkapten Johannes Reicke tar sats med guldpengen. Bild 2; herrlaget i mål. Bild 3: Vassundas ordförande Jens Lindquist tillika medaljutdelare från HF Öst

Vi var seriesegrare redan förra matchen då vi spelade oavgjort mot UIF, men herrarna fick bli firade ordentligt av hemmapubliken när säsongens sista hemmamatch spelades inför fulla läktare, mot HK Uppsala. Efter en jämn och spännande match kunde herrarna ta hem segern - och fick dessutom ta emot både medaljer och guldhattar för sitt avancemang inför nästa säsong. Sista seriematchen spelas på bortaplan mot Vallentuna den 23 mars. 

 

2024-01-11 08:07
 
Hälsning från ordföranden
2023-12-21 18:41
Bästa handbollsvänner!
Det lackar mot jul och ett nytt år och för många verksamheter innebär avslut och uppstart, men för oss handbollare är det bara halvtidsvila mitt i säsongen. Därför kommer jag inte summera och sammanfatta, utan istället mellansnacka och peppa. För efter säsongens första halvlek leder vi stort! En ledning vi ryckte åt oss direkt genom en stark start med över 100 deltagare på Mixrace där vi blandade och gav av vår glädje och gemenskap. Och som om det inte var nog så genomförde vi direkt därefter en intensiv utbildningsvecka på hemmaplan som en nysatsning under rubriken "Vassundaakademin". Fullmatade med kunskap och inspiration drog vi igång säsongen med träning och matcher i serier, cuper och USM. Varhelst vi drog på oss våra nya fina vinröda matchställ visade vi varandra och andra respekt och schyssta takter på och utanför planen. Vi blandar vinster och förluster med samma goda humör, något som alltid möts av uppskattning från våra motståndare på både hemma- och bortaplan. Vi utökade vår ledning ytterligare genom alla fantastiska och uppskattade arrangemang vi bjuder på, inte minst de USM vi tar på oss och arrangerar. Då får vi välförtjänt alltid höra från lagen och deras ledare hur fin vår hall (CIK) är och inte minst hur gott värdskap vi själva står för. Och allt detta tack vare det som kännetecknar vår förening - Glädje, Vänskap och Gemenskap - och en jäklarns stor ställupparanda i stort som smått. Det tränas, tröstas, peppas, planeras, skjutsas, bakas, säljs, döms, torkas, protokollas, möts, städas, bokas och mycket, mycket mer. Vi har mycket att vara stolta över! 
 
Med den stoltheten och styrkan i våra gemensamma krafter är det nu dags att gå ut och förvalta och utöka vår ledning i säsongens andra halvlek. Och vi rivstartar med att som vanligt åka på Kopparcupen i Falun där vi ska "Klappa för Vassunda". Sen serier, cuper, USM och massa mer roligheter innan vi samlas och firar segern på vårt gemensamma Tårtkalas! 
 
Tillsammans ser vi till att det nu blir ett riktigt Gott nytt handbollsår för Vassunda!
/Jens, er ordförande
 
--
Bilder från novembers USM arrangemang
2023-12-03 11:38

Vilka vinröda hjältar vi har i klubben! Aldrig har vi ordnat en sådan stor tillställnings som USM P14 steg 2 arrangemanget som gick av stapeln sista helgen i november. Här kommer en bildkavalkad från helgen. 

Nyheter från våra lag
P2013, 11/01 13:12 
P2008/P2009, 02/12 12:01 
P2013, 13/11 19:30 
P2008/P2009, 09/10 17:42 
P2008/P2009, 09/10 17:37 
Nyheter från föreningen
Vassunda Idrottsförening, 06/02 13:31