SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vassunda Idrottsförening
Skidor

Välkommen till Vassunda IF Skidor
Skidklubben i Knivsta som bedriver barn- och ungdomsträning samt ansvarar för spårdragningen vid elljusspåret. Glädje i rörelse! Modig på skidor! Välkommen att bli med i vårt gäng!

Du kan även följa oss på Facebook, Vassunda IF Skidor 

Stötta gärna vår verksamhet genom att bli medlem eller genom att ge ett bidrag via Swish 123 029 13 02.


Riktlinjer för skidträning med anledning av Coronapandemin

Vassunda IF Skidor följer Svenska skidförbundets riktlinjer för träning under den pågående pandemin. Vi anpassar oss löpande till eventuella ändringar i gällande rekommendationer. 

Självklart ska man inte komma till träning om man känner av minsta symptom!!

Vi håller i - håller ut - och håller avstånd! 
Terrängserien del 3
2021-10-20 08:01

Tredje omgången av terrängserien klarades av under tisdagkvällen och höstmörkret lägger sig alltmer. Fint då att elljusspåret nu är fint röjt av kommunen och deltagarna på Vassunda IF:s fixardagar förra helgen. Grushögarna runt banan var nu borta och framkomligheten återställd. Flera putsningar av personliga rekord skedde under trefje omgången. Nu återstår ett sista tillfälle. Du kommer väl? Resultatlistan hittar du här. 

Terrängserien del 2 2021
2021-10-12 21:26

Så var den andra omgången av Terrängserien 2021 avklarad. Återigen var det många som kämpade på runt elljusspåret. Denna gång låg det lite grushögar utefter banan som en extra utmaning. Högarna ska krattas ut till helgen då klubben har sina årliga fixardagar. Grushögarna hindrade dock inte framfarten i spåret. Kvällens resultat hittar du här. 

Terrängserien 2021 har dragit igång
2021-10-08 07:43

Man vet att det är höst när Terrängserien drar igång! Första tillfället rivstartade med ett nytt banrekord på damsidan. Filippa Hägglund putsade sitt eget rekord från förra året och slog till med snabba 07.35 på varvet runt banan. Fantastiskt snabbt sprunget!! Grattis säger vi! Kvällen hade 75 deltagare som alla gjorde sitt bästa i det lite småregniga vädret. Resultaten hittar du här. 

 

ÄNTLIGEN! Första träningen hemma på skidor
2021-01-14 11:00
Igår kunde vi för första gången för den här säsongen hålla träning med riktiga skidor på fötterna! Så härligt! Röd och vit grupp fokuserade på teknikträning inne på skidstadion medan den svarta gruppen körde stakträning och impulser runt elljusspåret. 

Till helgen kommer flera barn från Vassunda IF att delta i en coronaanpassad skidtävling Storvreta. Vi håller tummarna för en fin dag. 
Nu är den här! Stjärna på skidor - The movie!!!
2020-04-28 19:20
Ett ljus i coronamörkret har tänts! Äntligen kan vi se tillbaka till februari och minnas vår upplevelse i Östersund för nu har skidförbundet lagt upp filmen från finalen i Stjärna på skidor. Den röda Vassundadräkten löper som en tråd genom hela filmen. Missa inte Edits beskrivning av vad som krävs för att ta sig till final eller kungens imponerade min när han ser en Vassundaåkare susa förbi mot mål! Gå in och titta själva. Länken ligger här: