Skidor

Välkommen till Vassunda IF Skidor
Skidklubben i Knivsta som bedriver barn- och ungdomsträning samt ansvarar för spårdragningen vid elljusspåret. Glädje i rörelse! Modig på skidor! Välkommen att bli med i vårt gäng!

Du kan även följa oss på Facebook, Vassunda IF Skidor

Stötta gärna vår verksamhet genom att bli medlem eller genom att ge ett bidrag via Swish 123 029 13 02.
Vassunda IF:s deltagare i Ungdomsvasan
2020-02-24 08:02
Folke och Bertil nöjda efter målgång i Mora
På söndagen deltog Folke och Bertil Röös i Ungdomsvasan för första gången. Loppet går från Eldris till Mora och är 9 km långt. Dagen bjöd på hårda och lite isiga spår men strålande sol. Jätte kul att se vår röda dräkt i spåret, och vilket perfekt avslut på sportlovet! Starkt jobbat! Här hittar du länk till Vasaloppets hemsida med rapport från dagen. Nästa år kanske vi kan se fler deltagare från ungdomsgruppen i Vasaspåren?
Vassunda IF med på USM i Matfors för 15-16-åringar
2020-02-08 09:20
Linnea Nordström och Tuva Åhlén på plats i Matfors
Igår startade UngdomsSM i Matfors för 15-16-åringar. Det är så roligt att vi har två glada tjejer som deltar i detta arrangemang. Tuva i D15 och Linnea i D16. igår körde de 5 km resp 7,5 km och idag vankas det sprintlopp. Vi önskar båda stort lycka till! Länk till hemsidan hittar ni här http://www.usm2020.se

JAAAAA! VI VANN!!! ÖSTERSUND HÄR KOMMER VI!!!
2020-01-25 10:19
Under hösten har Vassunda IF:s röda grupp (9-12åringar) deltagit i Stjärnjakten som arrangeras genom Svenska skidförbundet. Deltagande klubbar samlar stjärnor genom att utföra olika aktiviteter. Vi har bland annat ploggat, gjort kullerbyttor med skidor på fötterna, åkt rullskidor, pratat om vikten av att äta mellanmål, övat på hängarm, trampkurvor, skejtväxlar mm.

Vi har tillsammans lyckats samla ihop samtliga stjärnor under hösten och fram till i tisdags 21 januari. Bra jobbat av alla i gänget!
Inbjudan till Vassunda skidan 2020
2019-12-18 20:53
Nu finns inbjudan till Vassunda skidan 2020.
Boka in redan nu, Söndag den 9 Februari.
Anmälan görs via tävlingskalendern. - länk längst till höger.
Terrängserien 2019 - medaljdagen
2019-10-22 21:42
Lönen för mödan...
Så var den sista delen av terrängserien 2019 avklarad. Återigen fick vi en skön kväll! Vädret var blåsigt, eklöven singlade ner från träden, men det var en mild temperatur i luften och spåret var hyfsat torrt runt om banan. Många idoga deltagare fick äntligen sin välförtjänta medalj! Vi tackar Långhundra IF för ännu ett år med fint samarbete och väl genomförd tidtagning kring terrängserien. Utan er - inga officiella tider! Under terrängserien 2019 har vi haft totalt 143 startande, varav 36 personer har deltagit vid alla fyra tillfällen. Vi har även haft nöjet att dela ut 76 st medaljer. Vassunda IF tackar för i år och önskar alla välkomna tillbaka nästa säsong! Resultaten hittar du här.