P2013

Välkommen till P2013 säsongen 2021/22
Älskar du också fartfyllda bollsporter,  då har vi höstens aktivitet klar för dig!

Den 18 september startar vi upp vårt nya pojklag för barn födda 2013

Lördagar kl 10-11 i CIK B Hall

Alla är välkomna och ingen föranmälan krävs.
Ta med inneskor och vattenflaska.

Har du några funderingar är du välkommen att höra av dig till ungdom.handboll@vassundaif.se

Första träningstillfället för våren är den 18/9 i CIK B Hall

VÄLKOMNA!

Handbollsfestival
2021-11-20 19:26

Den 4 december ska laget få uppleva Handbollsfestival för första gången.

Vad innebär handbollsfestivalen?

Jo, spelare födda 2013 och yngre deltar i något som HF Öst kallar handbollsfestivalen, som är öppen för barn som deltar i föreningars Handbollskola. En handbollsfestival är en match- och träningssamling som pågår i ca tre timmar med lag från olika föreningar. Alla lag börjar i hallen samtidigt och alla lag avslutar tillsammans. Mer info följ länken, Handbollsfestivalen

Vi är bjudna till Spånga HK och kommer träffa Spånga HK med sina 3st mixlag, Kista SC KFUM mixlag, Tyresö Handboll, 2 st pojklag.

Sandra

Nu är vi igång!
2021-11-20 18:44

Jag är så glada att det är så många barn som vill spela handboll. Det är en underbar lagsport med så mycket variation, bollkontroll, smidighet, styrka, snabbhet och inte minst mod då handboll är en tuff sport.

Här kommer det lite matnyttig information till föräldrarna

- Laget behöver en kassör

- Kioskansvarig

- Reserv/extra ledare

Klädbeställning

Vi har möjlighet att beställa kläder med Vassunda IF logga på, om vi är riktigt snabba.

Följ länken Träningskläder för att se vad som finns.

Meddela mig via mail senast den 27 november.

Allt är så klart frivilligt.

Ny i föreningen

Välkommen Ny i VassundaIf

Medlemskap

Tips ladda ned sportadmin medlems app, som underlättar föreningsvardagen samt svara på kallelser enkelt.

Nya spelare är alltid välkomna att komma och prova på träning.

Hör gärna av dig till mig och mina kontaktuppgifter finner du under fliken Truppen/kontakt.

Sandra

Träning, CIK B, 11/12 10:00