Välkommen till Vassunda IF bordtennis hösten 2021
Vassunda IF bordtennis har plats för 70 ungdomar som tränar regelbundet. För att se hur grupperna för träning ser ut hänvisas till fliken "Träningar" ovan. Där kan man se gruppindelningen och tider som gäller för hösten 2021.

Om man vill ställa sig i kö för att börja i höst kan man kontakta Rolf Olofsson på rolf@olofsson-ou.se.

Rolf Olofsson
Ordförande Vassunda bordtennis

INBJUDAN TILL VASSUNDA/TTEX-POOLEN 2022
2021-12-01 16:00

ÄNTLIGEN TILLBAKA !

Nu är vår alldeles egna tävling Vassunda/TTEX-poolen på gång.

Anmäl dig till : lryttman@gmail.com

Sista anmälningsdag 22 december

Varmt välkomna !

Hur påverkar Corona virus bordtennisen
2021-08-26 22:13

Hej!

Träning kommer nu att hålla på som vanligt. Vi kommer även i oktober börja spela seriematcher igen. Vi uppmuntrar alla att anmäla sig till tävlingar.

På huvudsidan finns information som ni ska läsa som generella riktlinjer. Vi följer givetvis Folkhälsomyndigheternas och Riksidrottsförbundets rekommendationer.

Prata gärna med ungdomarna att man för tillfället inte behöver ta varandra i hand efter matcher och att de ska tvätta sig med tvål och vatten före och efter träning och matcher. Att ha avstånd på minst en meter under hela träningen.
Känner de av symtom eller någon i familjen har konstaterat Covid-19 ska de givetvis inte komma varken till träning eller match. Vuxna ska så långt som möjligt inte vistas i träningslokalerna.

Rolf Olofsson ordförande bordtennissektionen
Vassunda vann Lag DM 2020
2020-10-12 14:12
Vassunda vann Lag DM 2020. Per Delby, Daniel Nilsson, Lars Millbert ingick i laget.