P2013

Välkommen till P2013 säsongen 2021/22
Letar du efter en bollsport med mycket variation, bollkontroll, smidighet, styrka, snabbhet och inte minst mod då har vi årets aktivitet för dig!

Den 15 januari drar vi igång året 2022s första träningstillfälle.

Lördagar kl 10-11 i CIK B Hall

Nya spelare är alltid välkomna att komma och prova på träning, spelaren har 2-3 gånger på sig att prova på innan man måste bestämma sig. Glöm inte att ta med dig inneskor och en vattenflaska.

Har du några funderingar är du välkommen att höra av till mig och mina kontaktuppgifter finner du under fliken Truppen/kontakt.

VÄLKOMNA!
Nya som gamla spelare!

Tips:

Ny i föreningen

Välkommen Ny i VassundaIf

Medlemskap

Tips ladda ned sportadmin medlems app, som underlättar föreningsvardagen samt svara på kallelser enkelt.

Handbollsfestivalen omgång 4 av 4
2022-03-02 23:17

Då var det dags igen, för sista tillfälle av handbollsfestivalen, som kommer att ske den 20 mars kl 13.00- ca 16.00. Vi ska denna gång till Vallentuna sporthall och kommer att möta lag från

Vallentuna HK, Skurup IK, Skuru  IK samt Täby HBK.

Handbollsfestival omgång 3 av 4
2022-02-05 13:01

Hej!

Nu är det dags igen för handbollsfestival omgång 3, den 12 februari kl. 12.30 -  ca 15.30.

Vi kommer vara på hemma plan även denna gång och träffa andra lag från Vassunda IF (tjejerna), Lidingö SK (tjejer), Rosersbergs IK (mix) och Spånga HK (mix). Under dessa 3 timmar kommer vi köra både match- och träningar tillsammans.

Ps. Vi kör träning som vanligt mellan kl. 10.00-11.00

Handbollsfestival omgång 2 av 4
2022-01-05 19:08

Hej!

Nu är det dags igen för handbollsfestival omgång 2, den 23 januari kl. 12.00 -  ca 15.00.

Denna gång kommer vi att vara på hemmaplan och träffa andra lag från IK Bolton, Rosersbergs IK och SKÅ IK. Under dessa 3 timmar kommer vi köra både match- och träningar tillsammans.

Handbollsfestival omgång 1 av 4
2021-11-20 19:26

Den 4 december ska laget få uppleva Handbollsfestival för första gången.

Vad innebär handbollsfestivalen?

Jo, spelare födda 2013 och yngre deltar i något som HF Öst kallar handbollsfestivalen, som är öppen för barn som deltar i föreningars Handbollskola. En handbollsfestival är en match- och träningssamling som pågår i ca tre timmar med lag från olika föreningar. Alla lag börjar i hallen samtidigt och alla lag avslutar tillsammans. Mer info följ länken, Handbollsfestivalen

Vi är bjudna till Spånga HK och kommer träffa Spånga HK med sina 3st mixlag, Kista SC KFUM mixlag, Tyresö Handboll, 2 st pojklag.

Nu är vi igång!
2021-11-20 18:44

Jag är så glada att det är så många barn som vill spela handboll. Det är en underbar lagsport med så mycket variation, bollkontroll, smidighet, styrka, snabbhet och inte minst mod då handboll är en tuff sport.

Här kommer det lite matnyttig information till föräldrarna

Klädbeställning

Vi har möjlighet att beställa kläder med Vassunda IF logga på, om vi är riktigt snabba.

Följ länken Träningskläder för att se vad som finns.

Meddela mig via mail senast den 27 november.

Allt är så klart frivilligt.

Ny i föreningen

Välkommen Ny i VassundaIf

Medlemskap

Nya spelare är alltid välkomna att komma och prova på träning.

Hör gärna av dig till mig och mina kontaktuppgifter finner du under fliken Truppen/kontakt.

Nyheter från sektionen
VIF Handboll, 04/05 14:45