Huvudförening
Björkhallen i Vassunda

Björkhallen är möjlig att boka för privat bruk då den ej används av föreningen.

Hallen har måtten 38*19 m.

Riktlinjer gällande restriktioner på grund av Coronapandemi

Hallen kommer hyras ut som vanligt. Ansvaret för att följa Folkhälsomyndigheternas riktlinjer läggs på den som hyr lokalen.

Vid extern uthyrning av hallen gäller följande:

• De i entréhallen anslagna ordningsreglerna skall följas av alla hyresgäster.
  • I de fall Vassunda IF måste utnyttja hallen för egen verksamhet och på tid som tidigare bokats kommer berörd hyresgäst att meddelas om avbokning senast tre veckor före aktuell bokningstid. Eventuellt kan hyresgäst erbjudas annan lämplig tid.

Timkostnad:

• 160 kr före 15.00 vardagar
  • 190 kr efter 17.00 vardagar samt helgdagar

För att se hur hallen är bokad, klicka på länken "Bokningskalender"

Enklast görs förfrågningar om bokningar via mail. Gärna  med framförhållning. Kolla i bokningskalendern efter lediga tider.

Privatpersoner ska uppge: Personnummer, namn, adress, mobilnummer samt vilken aktivitet som planeras i hallen. Faktura skickas via mail.

Föreningar uppger vilken förening och fakturaadress.

För bokningar  kontakta:

Rolf Olofsson