SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vassunda Idrottsförening
Bordtennis
Välbesökt Klubbmästerskap i Björkhallen
2023-05-07 16:40
Tävlingslokal för Klubbmästerskapet den 7 maj 2023. Foto: Victor Karlsson, Mediaansvarig
I denna sporthall spelades idag Vassunda IF Bordtennis KM som samlade över 20 deltagare från samtliga grupper. Från Pingisskolan till Seniorgruppen.
 
På ett klubbmästerskap ser vi alla deltagare som vinnare. I samtliga pooler mötte alla varandra utan seedning. Av deltagarna från Högåsskolan kom i A-slutspel:
Filip Loberg 1:a och Jacob Ortiz 2:a.
I B-slutspelet kom: Gabriel Hägglund 1:a och Zacharias Eklund 2:a. Mer info om tävlingen och resultatlistor hittas via undermenyn "KLUBBMÄSTERSKAP 2023" under "TÄVLINGAR".
 
Tack till arrangörerna Elis, Linus, Rolf och Victor och alla besökare på plats som bidrog till att få till en enastående tävling som blir den sista i distriktet denna vår.
 
Välkomna tillbaka till Björkhallen i sommar på läger och träning och även nästa år, då @vassundaifbordtennis arrangerar den eftertraktade Vassunda-poolen och ännu ett KM.
 
Skribent:
Victor Karlsson
Mediaansvarig Vassunda IF Bordtennis