TRÄNINGAR

INFO NEDAN GÄLLER VÅRTERMINEN 2024.

Vill du börja spela pingis?

Det går att ställa sig på kö till vårterminen 2024.

Kontakta Rolf Olofsson.

Klicka här för att se kontaktuppgifter.

Vi erbjuder träning för barn och ungdomar från 7 år och uppåt i fyra olika nivåer: Pingisskola 1 & Flickgrupp 1, Pingisskola 2 & Flickgrupp 2, Träningsgrupp, Tävlingsgrupp. I alla grupper tränar vi åldersintegrerat. Vi har totalt plats för 48 ungdomar i Högåsskolans gymnastiksals fyra grupper samt 18 ungdomar i tävlingsgruppen i Björkhallen vilket blir totalt 66 ungdomar som kan få möjlighet att spela.

Information om våra grupper finns i undermenyn för "Träningar".

OBS! Speldatum för cupmatcher som spelas i Björkhallen under vårterminen kan krocka med träningar i Björkhallen. I normalfallet finns det bord för träningsspel tillgängligt om inget annat meddelas. Detta meddelas minst två dagar innan träningspassets start via föreningens sociala kanaler.

SPORTLOVSLÄGER 24-25 FEBRUARI 2024
Bild: Högåsskolans gymnastiksal med vy från östra väggen/tavlan. Foto: Victor Karlsson/Mediaansvarig, VIF Bordtennis

Varmt välkomna på sportlovsläger!

MÅLGRUPP

Barn och ungdomar som tränar i Pingisskola, Flickgrupp och Träningsgrupp i Högåsskolans gymnastiksal.

VAD

Träningsläger med övningar, teori, matcher, lekar och fysträning.

Lunch på restaurang Brödernas Knivsta, alternativt äta lunch hemma, meddelas i anmälan.

NÄR

Vecka 8 2024, Lördag 24 - söndag 25 februari

Ledare på plats från klockan 09:15.

VAR

Högåsskolans gymnastiksal, Lertagsvägen 1A, Knivsta

LEDARE

Elis, Victor och sparringspelare

MEDTAG

Frukt, vattenflaska, inomhusskor, träningskläder och varma kläder för utevistelse.

Vattenflaskor kan fyllas på i omklädningsrummen på Högåsskolan.

VID FRÅGOR

Det mesta av infon hittar ni i den bifogade pdf-filen på mejlutskick från Vassunda IF. Har ni ytterligare frågor eller funderingar, ta gärna kontakt med ungdomsledare Victor Karlsson eller ställ frågor till ungdomsledarna vid träningarna under vecka 4 till 7. Kontaktuppgifter hittar ni här (VIF, pdf)

GEMENSAM LUNCHPAUS 11:30-13:00

Träningen under lägret sker under ledning av Elis, Victor och sparringspelare och det är dessa ledare som bestämmer när gruppen går till och från restaurangen. Alla som ska med till restaurangen Brödernas går tillsammans i helgrupp och deltagare som väljer att äta lunch hemma ska hämtas av anhörig när första passet slutar 11:30 och lämnas av vid Högåsskolan inför andra passets start kl. 13:00.

ANMÄLAN - STÄNGD

Gruppen, som ska träna på lördag och söndag 24-25 februari antingen en eller två dagar, är fulltalig. Anmälan till lägret är stängd.

ANMÄLNINGSAVGIFT
Betalning görs till bankgiro 278-8867 senast 23 februari.

Träningsavgift: 150 kr per lägerdag och deltagare

Lunch: 80 kr per lägerdag och deltagare.

Skribent:

Victor Karlsson