Välkommen till Vassunda IF Bordtennis
Vi är en bordtennisförening från Knivsta som hjälper dig att utvecklas från nybörjare till erfaren tävlingsspelare. Vi har åldersintegrerade träningsgrupper för barn och ungdomar från 7 till 18 år samt för seniorspelare och vuxna motionärer.

Vill du ställa dig på kö inför höstterminen 2024 -> Kontakta Rolf Olofsson

Klicka på knappen "KONTAKT" ovan för att visa kontaktuppgifter till styrelsen.
Nytt spelschema är här inför 2024/2025!
2024-07-19

Öppna samlad info om SERIESPEL för herr-, dam- och distriktslag (VIF BT, webbplats)

Mediaansvarig Vassunda IF Bordtennis

Senast uppdaterad: 240719

MASTERS-VM-GULD TILL PER & ÅKE - 1 AV 14 SVENSKA MEDALJER
2024-07-15 15:30

Texten nedan är hämtad från SBTF:s nyhetsinlägg den 15 juli 2024 av Patrik Björs Strand.

Ytterligare dubbelguld

Finalen i herrdubbel 65 blev en helsvensk historia. Till vardags Vassunda-spelande Åke Huss och Per Gustafsson mot Göran Aldvik och Ulf Ununger. Båda paren hade gjort en stark resa fram till finalen.
Denna gång blev Åke Huss och Per Gustafsson för starka. De inledde med täta 13-11. Aldvik och Ununger kvitterade förvisso med 8-11 till 1-1. Därefter gick tåget och Huss/Gustafsson avslutade med 11-4 och 11-8. För Åke Huss innebar det en andra medalj, efter att också knipit ett brons i mixeddubbel 65 med kroatiska Branka Batinic.

Rutinerade Sofia Westholm har varit med förr. I damdubbel 40 är hon regerande mästare tillsammans med Marina Donner från Finland. Ett guld de lyckades försvara i år. I finalen ställdes de mot helitalienska dubbelparet Katja och Martina Milic. Matchen vanns med kontrollerande 3-1 i set.

Sofia Westholm lyckades dessutom bärga ett brons i damsingel 40. Efter att ha vunnit sex matcher och förlorat en i gruppspelet blev det förlust mot just dubbelkamraten Marina Donner i tre raka set i semifinalen.

Veteran-VM 2024

Mixeddubbel 65: Åke Huss/Branka Batinic, Kroatien
Mixeddubbel 80, Göran Ekström/Monika Maul

Senast uppdaterad: 240719

Träningsuppehåll under sommarmånaderna juni - augusti
2024-06-16

Mellan den 16 juni t.o.m. den 3 augusti, vecka 25-31, tar vi sommaruppehåll från gruppträningar i Björkhallen.

Har du vägarna förbi Edeby (Knivsta) och vill träna under obokade tider denna sommar?

Glad sommar och tack för en underbar säsong!

/ Styrelsen Vassunda IF Bordtennis

Senast uppdaterad: 240701

Vassunda representerat under tränarutbildning i Kungsängen
2024-06-11 11:06
Bild: Medverkande bl.a. Elis Låås andra raden elfte fr.v., Emilia Loberg första raden andra fr.v. Foto: SBTF

Här kan ni läsa mer om tränarutbildningen som gick av stapeln den 25-26 maj 2024.

Elis Låås och Emilia Loberg, båda ledare i Pingisskola, Flickgrupp och Träningsgrupp, deltog i en tränarutbildning i Kungshallen i Kungsängen den 25-26 maj. Kursvärd var Per Rosin från Tibble-Kungsängen BTK och kursledare var Magnus Norgren från Docksta och Antonio Herrera från Eskilstuna.

Detta är ett av stegen som tas för att vår klubb och andra klubbar i Sverige ska få trygghet och kvalitet i tränings- och tävlingshallarna. Bra jobbat, Elis och Emilia!

Mediaansvarig Vassunda IF Bordtennis

Senast uppdaterad: 240611

Följ med lagen på våra sociala plattformar!
2022-07-21 07:00
Bild: QR-koder till Snapchat-konto och Instagram-konto. Fotografera dessa koder och följ oss där! Rättigheter: Snap, Inc., Instagram, Inc. och Meta Platforms, Inc. ©️ 2023

@vassundaifbordtennis

Följare: 224