SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vassunda Idrottsförening
Bordtennis
TÄVLINGAR

Info om olika tävlingar finns i undermenyn för "Tävlingar". Mycket info om tävlingar skickas via mejl från vår tävlingsansvarig och våra ledare.
 

Det finns fyra kategorier av tävlingar: A, B, C och D.

 

Unga spelare och vuxna motionärer med ingen eller liten tävlingsvana väljer D-tävlingar (distriktstävlingar) och när spelstyrkan ökat C-tävlingar (nationella tävlingar).

 

Vår egen tävling, Vassundapoolen, och de fem deltävlingarna i Ungdomstouren samt Seniortouren är alla D-tävlingar och bra tävlingar att börja med.

 

Är du intresserad av att börja tävla, kontakta tävlingsansvarig Linus Ryttman.

 

Avgifterna för tävlingarna betalas av deltagarna själva. Av praktiskt skäl betalas avgifterna löpande av Vassunda bordtennis och en till två gånger per termin görs ett utskick till medlemmarna som deltagit i tävlingar med information kring hur mycket var och en ska betala.

OBSERVERA: 

All anmälan går via föreningen, det är inte ok att anmäla sig direkt till arrangören om man inte är överens med föreningen om det.

För medlemmar (inloggning krävs -> klicka på knappen LOGGA IN uppe i högra hörnet i översta menyraden): Se underrubriken "ANMÄLAN, KLÄDER OCH REGLER".

SBTF ÖVERSIKTLIGT GENERALPROGRAM

Nedan hittar ni webblänken till Svenska Bordtennisförbundets Preliminära Generalprogram säsongen 2023/2024 och 2024/2025. 
NÖS BTF GENERALPROGRAM 2024/2025
Bild: Nordöstra Svealands Bordtennisförbund logotyp. Rättigheter: NÖS BTF
 
Nedan hittar ni webblänken till Nordöstra Svealands Bordtennisförbunds generalprogram för säsongen 2024/2025.
 

 

RESULTAT

 

Publicering

 

Resultat från färdigspelade och pågående tävlingar går att hitta på en webbsida som kallas resultat.ondata.se. 

 

Listor

 

På webbsidan hittar du även listor för anmälda spelare och listor för lottning (om tävlingen använder lottning med TT Coordinator)

 

Länk

 

Öppna Resultat (Tournaments Online, webbsida)