SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vassunda Idrottsförening
Bordtennis
Tack för allt, Hillevi, Maria & Giorgio !
2023-09-15 16:00
Bild: Höjdpunkter från Hillevi Della Morte och hennes familjs tid i VIF Bordtennis i tidsordning från 2018 till 2023. Rättigheter: Vassunda IF, Köpings BTK, Pingiskraft Sthlm, Spårvägen BTK

Hillevi Della Morte, Giorgio Della Morte och Maria Lundmark lämnar VIF Bordtennis

 

Hillevi och hennes familj gick med i VIF Bordtennis 2016 och har sedan dess hjälpt föreningen att bli stora i nationella tävlingssammanhang och med intresset bland tjejer att börja spela bordtennis. Med hjälp av sina rådgivare/coacher bl.a. Per Gustafsson har hon vunnit över alla tänkbara motståndare och fått en fin start på sin karriär inom bordtennis. Meriter som hon har erhållit under sin tid med oss är en plats i svenska ungdomslandslaget och pallplats i ungdoms-SM. 

 

I dag är Hillevi en idol för alla unga tjejer och intresset för bordtennis och jämlikheten i vårt medlemsantal ökar steg för steg tack vare Hillevis engagemang i föreningen. 

Nu väntar nya uppdrag för Hillevi och hennes familj och alla från föreningen Vassunda IF önskar dem all lycka i framtiden!  

 

Skribent:

Victor Karlsson

Mediaansvarig Vassunda IF Bordtennis