Resultat från USM 2024
2024-05-12 17:10
Bild: Vassundaspelarna Tuva, Esther, Emilia och Freja. Foto: Linda Carlsson, SBTF

Fyra flickspelare från Vassunda IF Bordtennis deltog i USM den 9-12 maj.

Alla våra spelare kämpade hårt och mötte tufft motstånd. Tuffa spelare och matcher som är bra erfarenhet i stora mästerskap som detta. Vi gratulerar Emilia, Esther, Freja och Tuva till slutspelsplatserna i klasserna F14, Flickdubbel 14 och Mixeddubbel 14. I Mixeddubbel deltog flickorna tillsammans med Erik Johansson (Uppsala BTK), Frank Olsson (Spårvägens BTK), Lucius Hernander Brand (Uppsala BTK) och Ruben Hjertman (Spårvägens BTK).

Här kan ni se alla resultat (Tournaments Online, webbplats)

Skribent:

Victor Karlsson