Vassunda representerat under tränarutbildning i Kungsängen
2024-06-11 11:06
Bild: Medverkande bl.a. Elis Låås andra raden elfte fr.v., Emilia Loberg första raden andra fr.v. Foto: SBTF

Här kan ni läsa mer om tränarutbildningen som gick av stapeln den 25-26 maj 2024.

Elis Låås och Emilia Loberg, båda ledare i Pingisskola, Flickgrupp och Träningsgrupp, deltog i en tränarutbildning i Kungshallen i Kungsängen den 25-26 maj. Kursvärd var Per Rosin från Tibble-Kungsängen BTK och kursledare var Magnus Norgren från Docksta och Antonio Herrera från Eskilstuna.

Detta är ett av stegen som tas för att vår klubb och andra klubbar i Sverige ska få trygghet och kvalitet i tränings- och tävlingshallarna. Bra jobbat, Elis och Emilia!

Skribent:

Victor Karlsson