SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vassunda Idrottsförening
Bordtennis
Uppdaterad webbsida
2023-01-21 15:28

Som vissa uppmärksamma besökare och medlemmar har märkt har vi uppdaterat föreningens webbsida vassundaif.se under vårterminen.

 

Webbläsare är i ständig förändring och vår bordtennisförening övergår just nu till mer material, information och publiceringar på våra sociala kanaler. Samtidigt vill vi kunna erbjuda medlemmar och andra besökare tydlig information och nyhetsmaterial från vår verksamhet. 

 

Följande saker har förändrats på webbsidan:

  • Nya underrubriker för "NYHETER", "TRÄNINGAR", "TÄVLINGAR", "SERIESPEL", "OM FÖRENINGEN" - liknande info som tidigare, men prydligare. En egen underrubrik för Klubbmästerskap 2023 hittas som underrubrik för "TÄVLINGAR". Nordöstra Svealands BTF övergång till ny webbsida har lett till att vi flyttat distriktets nyheter till en egen underrubrik "Nyheter från NÖS BTF". 

  • Viss information endast tillgänglig för alla medlemmar - Logga in som medlem här - Logga in som Ledare/Admin här - Anmälan till nytt medlemskap här 

  • Ny rubrik "TRÄNINGSLOKAL" - info, GPS-bilder och vägbeskrivningar till våra träningslokaler och tävlingslokalen 

  • Ny rubrik "SPONSORER" - info om hur sponsorer syns via bordtennissektionens verksamhet

  • Nytt dokument för "Beställning av klubbkläder" - med 2023 års kollektion

  • Nya fotoalbum för träningslokal Björkhallen med foton tagna under 2022-2024 av Victor Karlsson.

  • Nya fotoalbum för lagfoto av ledare i Vassunda IF Bordtennis 2023. Lagfoton och enskilda foton hittas via underrubriken för "OM FÖRENINGEN" kallad "LEDARE 2023". Fotografierna togs den 13-14 februari 2023 och den 28 augusti 2023.

Skribent:

Victor Karlsson

Mediaansvarig, Vassunda IF Bordtennis

 

Senast uppdaterad: 231122