SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vassunda Idrottsförening
Bordtennis
VIF Bordtennis besöker skolor i Knivsta
2023-02-09 20:35
Annons inför vårterminen 2023. Bild: Victor Karlsson

Besök på Långhundra skola den 8 februari 2023

 

Ordförande samt Barn-och ungdomsansvarig Rolf Olofsson och Mediaansvarig Victor Karlsson besöker Långhundra skola i Husby-Långhundra på förmiddagen. Under 3 timmar får idrottslärare Fredrik Johansson låta bordtennisföreningen influera tre lektioner i Idrott & Hälsa med bordtennis.

 

Under lektionerna får skolelever i årskurserna förskoleklass, 4, 5 och 6 bland annat lära sig om vår bordtennisförening, lära sig allmän fakta om sporten, utöva bordtennis med "lådträning" och bollvaneövningar och diskutera elevernas egna fritidsintressen. När lektionen är över får skoleleverna med sig ett flygblad med annons som finns i bilden ovan. Detta besök gjordes efter ett initiativ av idrottslärare Fredrik som kom i kontakt med oss per mejl. 

 

Ökat intresse för bordtennis i Knivsta kommun

 

Vill fler skolor eller fritidsgårdar/fritidsklubbar få influenser av vår förening och bidra till ett ökat intresse för barn- och ungdomsidrott? Gör som idrottslärare Fredrik Johansson, kontakta styrelsen i Vassunda IF bordtennis. Vi tar gladeligen emot förslag och önskemål om detta snarast. Alla barn och ungdomar är välkomna till vår bordtennisförening.

#pingisförallaöverallt

 

Skribent:
Victor Karlsson
Mediaansvarig Vassunda IF Bordtennis