SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vassunda Idrottsförening
Handboll
Senior - Dam

Vinrött segerfirande efter en av fjolårssäsongens segrar.
VIF Handboll har en gedigen tradition av handboll på damsidan vilken sträcker sig tillbaka till handbollssektionens grundande. Verksamheten var från början uteslutande inriktad på flick- och damhandboll, något som med tiden kommit att ändras i takt med att föreningen växt.

De stora sportsliga framgångarna står också att finna på just damsidan. Säsongen 1989/90 hade laget avancerat till dåvarande näst högsta serien, en serie föreningen blev trogen i åtta raka säsonger innan spel i dåtidens "Supertvåa" väntade.

På senare tid har laget åter aspirerat på division 1-spel vid ett par tillfällen, men utan att riktigt nå hela vägen fram i konkurrensen bland övriga lag i toppen av division 2. De senaste säsongerna har inte varit lika framgångsrika och säsongen 2017/18 påträffas laget i division 3 östsvenska östra, en serie i vilken laget föregående säsong placerade sig på en sjundeplats.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
Vassunda Idrottsförening, 18/10 11:51