SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vassunda Idrottsförening
Handboll
Glädje Vänskap Gemenskap

Handbollsförening från Knivsta med representationslag i division 3 på damsidan och division 2 på herrsidan samt ungdomslag i alla åldrar från U-19 till handbollslek.
 
 
Du vet väl att vi finns på Facebook? Gilla Vassunda IF Handboll och få allt det senaste direkt i ditt flöde.
Förslag önskas till ordförande och ledamot för huvudstyrelsen
2023-03-01 14:13

För att vi alla ska få göra det vi så gärna vill göra, t ex  spela handboll, bordtennis, åka skidor eller simma behöver vi ha en fungerande styrelse för hela föreningen. Varje sektion har sin styrelse och sen finns det huvudstyrelsen som tar ansvar för hela Vassunda IF.

 

Många av de som varit i huvudstyrelsen har varit med länge och det är nu dags att andra får ta över. Inför årsmötet så har vi fortfarande inte någon kandidat till posten som ordförande. Utan en ordförande hotas ju hela föreningens verksamhet. Det är inte en betungande men en mycket betydelsefull post då uppgiften är att samordna alla andras insatser samt leda huvudstyrelsens möten.

 

Vi behöver dig som är beredd att kliva fram och leda Vassunda IF under några år. Om du inte själv är manad kanske du kan prata med andra och skicka förslag till valberedning. Förtutom ordförande behöver vi även en ledamot till som kan hjälpa till med olika uppgifter.

 

Skicka snarast förslag på ordförande och en ledamot till valberedningens sammankallande Jerker Wallström jewa65@yahoo.se

 

Rolf Olofsson

Kassör Vassunda IF

2023-02-02 12:46
 
Härliga minnen från årets Falu Koppar Cup
2023-01-10 18:31

Vi har ju några traditioner i klubben; tårtkalas, mixrace och så att åka till Kopparcupen i Falun. Efter två inställda cup:er var det nu äntligen dags igen! 8 lag anmälda i sju klasser åkte på en helhelg 5-7 januari. Vi spelade, hejade, skrattade, grät, busade, sov, åt och åkte buss i hop - precis som det ska vara. Tack till alla ledare och föräldrar som också gjorde detta möjligt för våra ungdomar att få uppleva en härlig gemenskap i att tillhöra den bästa handbollsklubben! Heja Vassunda!

 

God Jul och Gott nytt Handbollsår...
2022-12-22 22:00

...men först ett stort tack för det fantastiska handbollsår vi nu lägger till handlingarna. Ett år som i början fortsatt kom att präglas av pandemin innan restriktionerna till slut släppte och vi kunde avsluta vårsäsongen med träningar, matcher och publik som vanligt igen. Och ett Tårtkalas som grädden på... ja just det...tårtan. 

 

Inför den nya säsongen 22/23 bestämde vi oss för att "återstarta" verksamheten efter pandemin och fokuserade på rekrytering av nya och återrekrytering av de som "pausat" sitt handbollsliv eller valt att sluta. Och viktigaste för att locka fler att återvända och ansluta är att vi har en bra verksamhet med glädje och gemenskap. När man ser och upplevver det, då vill förhoppningsvis fler vara med. 

 

Och den glädje, vänskap och gemenskap har ni verkligen delat under hösten. På träning och match, som arrangör av USM och sammandrag, på ledarmöten och i styrelserum. Vi gör det tillsammans, vi är alla Vassunda! Därför är jag övertygad om att det blir ett gott nytt Handbollsår.
God jul! /er ordförande Jens

Nyheter från våra lag
P2008/P2009, 15/01 20:45 
F&P Handbollslek, 02/01 21:51 
P2008/P2009, 30/12 18:47 
Nyheter från föreningen
Vassunda Idrottsförening, 29/01 21:12