Glädje Vänskap Gemenskap

Handbollsförening från Knivsta med representationslag i division 3 på damsidan och division 2 på herrsidan samt ungdomslag i alla åldrar från U-19 till handbollslek.

Du vet väl att vi finns på Facebook? Gilla Vassunda IF Handboll och få allt det senaste direkt i ditt flöde.
Julklappstips - supporterprylar!
2022-11-28 13:47

Bästa julklappstipset - supporterprylar!

Våra tjusiga kaffemuggar och urläckra keps säljs i kiosken i CIK under matchdagar.

Via intersport kan du även beställa en supportertröja genom att mejla team.uppsala@intersport.se

Ange storlek, nummer och det du vill ska stå på nedre delen av ryggen på tröjan.

God Jul!

Lathundar för ungdom och senior är utgivna
2022-10-14 10:55

Nu har Handbollsförbundet Öst publicerat uppdaterade lathundar för ungdom och senior.

Dessa finns i dokumentarkivet och mappen Funktionär.

Uttagna till distriktslaget
2022-09-28 21:15

Vi gratulerar från vänster till höger Elias Andersson, Casper Lundin och Nisse Bjernulf från P2007 som blivit uttagna till distriktlaget. Casper är uttagen som målvakt och Nisse som H9. Elias är reserv och spelar M9 eller V9.

Under v.45 spelas Sverige Cupen, och killarna spelar då i Upplandslaget.