Glädje Vänskap Gemenskap

Handbollsförening från Knivsta med representationslag i division 3 på damsidan och division 2 på herrsidan samt ungdomslag i alla åldrar från U-19 till handbollslek.

Du vet väl att vi finns på Facebook? Gilla Vassunda IF Handboll och få allt det senaste direkt i ditt flöde.
Stort TACK till alla som ställde upp på USM-finalerna
2022-05-15 19:27

Under helgen 6-8 maj genomfördes steg 5, finalerna för USM i handboll på IFU Arena. De bästa lagen i åldersgrupperna U14, U16 och U18 gjorde upp i jämna och spännande matcher. Men för att detta skulle kunna genomföras krävdes det att handbollsvolontärer ställde upp och jobbade. Vassunda IF handbollsstyrelse vill rikta ett varmt tack till spelare, föräldrar och ledare kopplade till lagen P07, F07, P05, F05/06 samt representanter från Vassundas seniorlag - som golvtorkade, höll koll på publiken, skötte speaker, städade, bistod vid prisutdelningen på söndaden, rev och återställde planer, gnuggade bort klister och mycket mer! Varmt tack, utan era insatser - inget USM.

Tack för denna säsong!
2022-05-04 14:45

Tack för en fantastisk säsong!

Äntligen, efter två års pandemipaus, fick vi träffas igen och fira ännu en lyckad säsong med vårt traditionella Tårtkalas. Ett tillfälle att ge medalj till alla spelare, blommor och presentkort till våra unga ledare och domare, diplom till avgående styrelseledamöter, vandringspokal för Flit och tillit till William och Lotta, ett stort tack och varm applåd till alla ledare och sist men inte minst fantasifulla Vassunda-tårtor till oss alla!

Tillsammans med Mixed-race som säsongsstart är vårt Tårtkalas två viktiga aktiviteter som håller vår klubb samman och skapar glädje, vänskap och gemenskap. Två traditioner som jag är väldigt stolt och glad att få fortsätta vara med om att vara del av.

Förutom en Ledarkonferens den 17/5 och roliga sommarcuper för några av våra lag tar vi nu handbolls-sommarlov. Sen ses vi på Mixed-race igen den 27/8. Då återstarta vi vår verksamhet igen. I dubbel bemärkelse. För efter ett stort medlems- och spelartapp under pandemin så har vi satt just "Återstart" som tema för kommande säsong. Tillsammans ska vi locka tillbaka de som tagit en paus och locka nya att dela vår handbollsglädje!

Jens Lindquist, ordförande Vassunda Handboll
Herrarna kvar i div 2
2022-04-03 19:53

Inför fullsatta läktare avgjorde herrarna i en spännande match mot Bålsta IF. Stämningen var på topp med engagerad publik för båda lagen. Även denna omgång blev väldigt jämn och slutresultat i fulltid blev 20-19 till Vassundas herrar. Det innebär att våra herrar nu är klara att fortsätta spela i div 2 nästa säsong.

Jens Lindquist ny ordförande för Vassunda IF Handboll
2022-03-20 19:13

Vi välkomnar Jens Lindquist som sektionens nye ordförande. Han har stor erfarenhet av idrotts- och föreningslivet, bland annat som tidigare anställd på Riksidrottsförbundets utbildningsdel SISU Idrottsutbildarna, och jobbar nu som projektledare för O-Ringen i Uppsala 2022. För de flesta av er är han nog mer känd som speaker på herrarnas hemmamatcher.

"Det är en stor ära och glädje att tillsammans med styrelsen få leda vår fina handbollsverksamhet i Vassunda det kommande året."

Vi välkomnar även våra nya ledamöter i styrelsen; Mina Munktell, Gunnar Stjernberg, Camilla Waltersson och Ulf Parkholm! Samtidigt vill vi tacka också passa avågende ledamöter Nina Lindquist, Håkan Medelberg, Merete Björnsen, Fredrik Wahlström, och inte minst vår avgående ordförande Folke Bengtsson för deras engagemang och insatser!

Vassundarepresentanter spelar i Sverigecupen
2021-12-18 22:05
Moa, Vendela, Alva och Felicia i F2005/06

Grattis Moa, Vendela, Alva och Felicia!
Vi gratulerar våra fyra spelare från F2005/06 som är uttagna till distriktslaget och får åka och spela Sverige cupen i Nyköping helgen 14-16 januari. Stort lycka till!

F2005/F2006, 11/01 11:50
F2012, 11/01 10:44