F2012

Vi är ett gäng på ca 15 tjejer som spelar handboll och har roligt tillsammans! Vill du vara med och spela med oss så kontakta någon av ledarna via f2012.handboll@vassundaif.se!

Höstlov - men inte handbollsledigt
2022-11-09 09:06

Under höstlovte hade laget en egen träning och en tränning tillsammans med F2011. Så roligt att så många i laget kunde delta på dessa höstlovsträningar!

25/10 Terrängloppet - sista loppet
2022-11-09 09:03

Inget foto på löparna denna gång, för mörkt! Men även denna gång sprang 5 flitiga spelare i ett blött och mörkt spår. Och extra härligt att efter målgång kunna gå och hämta en efterlängtad medalj :-)

Tredje gången gillt! Terränglopp 18/10
2022-10-20 13:07
Thea, Hanna, Astrid, Felicia, Hanna, Edith, Ulf, Isabella och Nora

Även denna tisdag sprangs det i elljusspåret efter avslutad träning. Återigen 5 starka tjejer som gjorde sitt bästa utmed banan och visst blev det en del putsade tider även denna gång! Ett par av tjejerna har nu samlat ihop till en medalj!

Nytt terränglopp genomfört 11/10!
2022-10-12 09:27
Isabella, Ulf, Nora, Felicia, Hanna, Edith, Hanna och Thea!

Igår var det dags för ännu ett terränglopp och löparskaran har vuxit sedan sist! Denna gång sprang fem spelare och fyra ledare (Astrid saknas på bilden). Tjejerna gjorde även denna gång en toppen-insats. Ett par av tjejerna kapade tiderna från förra gången med någon minut! Hoppas vi blir ännu fler som springer tillsammans nästa vecka!

Terrängloppet 4/10
2022-10-05 07:59
Felicia, Edith, Isabella och Astrid

Tre starka tjejer från F-2012 och en ledare sprang första loppet av Terrängserien som anordnas av

Vassunda IF skidor och Långhundra IF. Tjejerna sprang de 2,2 km tillsammans och hann med att se rådjur under tiden. Vi hoppas att fler från laget hänger med nästa tisdag, kallelser till alla återstående lopp har skickats ut..

Loppet kostar 20 kr och deltar man tre av fyra gånger får man pris! Det finns individuell tidtagning så springer man flera gånger kan man jämföra sin tid med sin egen och se sin utveckling.

Nyheter från sektionen