Premiär för NÖS Seniortour avklarad!
2022-11-29 21:10
Markus Eriksson (Vassunda IF) på förstaplats i klass 2. Gamlishallen, Gamla Uppsala. Foto: Nordöstra Svealands Bordtennisförbund

Seniortouren spelades söndagen den 27 november 2022 i Gamlishallen.

Stort tack för engagemanget ifrån Nordöstra Svealands Bordtennisförbund och inblandade föreningar samt företag som bidrog till att fixa en härlig start för Seniortouren. Vårt distrikt har meddelat att vi fått mycket beröm från deltagare och åskådare över arrangemanget.

Louise Källström, ordförande NÖS BTF, skrev följande på distriktets webbplats:

"Tack alla ni som deltog och gjorde denna tävling möjlig. Nu blickar vi framåt mot en ljus och härlig framtid i distriktet där vi verkligen kan säga att PINGIS ÄR FÖR ALLA."

Nedan hittar ni resultat ifrån tävlingen som Vassunda IF bordtennis arrangerade i Gamla Uppsala skolas idrottshall den 27 november.

Klicka här för att se resultatlistor (pdf, NÖS BTF)